NOVAPLAST IASI

a luat fiinta in anul 2007, si de atunci si-a dedicat tot timpul imbunatatirii serviciilor oferite catre clienti finali si colaboratorilor. O linie noua de productie, precum si oameni calificati si cu experienta in domeniul executiei si vanzarii tamplariei din PVC si Aluminiu stau la baza unor produse finite calitative.

CE NE RECOMANDA

Seriozitatea si profesionalismul personalului, experienta in executie, precum si produsele de calitate oferite, fac din NOVAPLAST una dintre putinele firme din Iasi care se afla in Top 500 producatori de tamplarie din PVC si Aluminiu de la nivelul tarii.

 

AVANTAJE CLIENTI NOVAPLAST

TRANSPORT   

Transportul produselor este unul dintre serviciile furnizate de echipele noastre, care asigura livrarea produselor in conditii de siguranta si integritate.

De aceea produsele  isi vor pastra aspectul intact pentru o perioada indelungata de timp, cu atat mai mult cu cat tot noi va punem la dispozitie echipe profesioniste de montaj, care au drept obiective ca aspectul si functionarea lor sa fie perfecte.

Transportul produselor gratuit face parte din pachetul complet de servicii profesioniste care cuprinde: montajul, masuratorile, livrarea si garantia oferita.

De asemenea, colegii nostril din vanzari si tehnic va stau la dispozitie cu servicii personalizate de consultanta, cu sugestii si oferte care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra, sub aspectul: criteriilor spatiului, al bugetului, al preferintelor de culori,  actionare,  montaj sau de design.

MASURATORI   

Masuratorile la locatie fac parte din serviciile gratuite pe care Novaplast le ofera pentru a asigura cel mai inalt grad de profesionalism al ofertei. Beneficiind de masuratori , realizate de echipa noastra de profesionisti, puteti avea siguranta ca produsul comandat va va fi livrat exact pe dimensiunea necesara, eliminandu-se astfel riscurile ca acesta sa nu corespunda cerintelor spatiale.

Masuratorile gratuite furnizate  va ajuta sa eliminati costurile suplimentare pentru acest tip de serviciu si sa castigati timpul pe care l-ati fi petrecut cautand informatii despre procedura de masurare sau despre o echipa calificata in masurare si montaj.

Profesionistii Novaplast au o experienta indelungata in ceea priveste serviciile pe care le oferim. Pachetul complet de servicii gratuite de care veti dispune in momentul in care veti comanda oricare dintre produsele noastre cuprinde    : masuratorile, livrarea, montajul si garantia.

MONTAJ  

Montajul este unul dintre cele mai importante servicii pe care vi le oferim   la comandarea oricarui produs din gama. Montajul  este un serviciu care vine la pachet cu celelalte servicii , si anume: masuratorile, livrarea si garantia.

Montajul este important pentru ca acesta asigura functionarea optima si indelungata a produselor instalate. Iar cel mai performant montaj poate spori durata de viata a produsului cu cativa ani. De asemenea, cel mai bun montaj este realizat, in cele mai multe randuri, de catre echipa proprie firmei, deoarece aceasta cunoaste detaliat produsele din gama, ceea ce contribuie la un montaj de calitate si la eficientizarea timpului de lucru.

Montajul gratuit elimina acest cost suplimentar si va ofera o perspectiva corecta asupra seriozitatii si experientei firmei de la care achizitionati.

Va oferim montaj gratuit si profesionist, iar termenul de masuratori, livrare si montaj se realizeaza intr-o perioada de maxim 15 zile lucratoare pentru  produsele noastre.

GARANTIE    

Prin garantie va oferim siguranta ca vom interveni prompt cu o echipa profesionista si calificata in momentul in care intampinati orice neplacere in ceea ce priveste functionarea optima a produselor din gama noastra.

Garantia oferita  oferim este o dovada a profesionalismului nostru si a respectului fata de dumneavoastra, dat fiind faptul ca ne dorim o colaborare placuta inca de la inceput, care sa va furnizeze toate beneficiile pe care le presupune o investitie pe termen lung.

Garantia include atat materialele, cat si montajul. Garantia va confirma faptul ca produsele dumneavoastra vor beneficia de cea mai buna asistenta, realizata chiar de catre echipa noastra specializata.

Achizitionand produse Novaplast, va bucurati de servicii gratuite si profesioniste de masuratori, livrare, montaj si garantie, care va scuteste de efort si costuri suplimentare.

PLATA LA DOMICILIU    

Efectuarea de  PLATA LA DOMICILIU completeaza serviciile gratuite si prompte pe care vi le ofera echipa noastra: masuratori, livrare, montaj si garantie.

Cum se procedeaza:
1. acceptati oferta noastra de ANTECALCUL, cu toate beneficiile incluse (produse cu un raport calitate/pret foarte bun, servicii gratuite);
2. in maxim 1 zi sunteti contactat pentru realizarea masuratorilor exacte;  
3. o echipa de specialisti se deplaseaza la adresa comunicata si realizeaza masuratorile finale;
4. solicitati achitarea partiala sau integrala a produsului/produselor, fie cash, fie cu cardul.

5.vi se intocmeste pe loc   Contractul / Factura / Chitanta / Fisa masuratori .